"Megbízhatóságunk a legfontosabb alkatrész."

SZERVIZ

Márkaszervizünk  Ford, Mitsubishi, Dongfeng és XEV gépjárművek szervizelésével foglalkozik. Márkafüggetlen autószervizünk Baja, Iparos utcában található.
 

Márkaszervizünk egy olyan hely, ahol az autók és ügyfeleink mindig az első helyen állnak.

Mit kínálunk?

1. Szakértelem: Csapatunk elkötelezett és képzett szakemberekből áll, akik évek óta dolgoznak az autók javításán és karbantartásán. Bízhat bennünk, hogy járműve minden szempontból a legjobb kezekben lesz.

2. Modern Technológia: Felszerelésünk és technológiai eszközeink mindig naprakészek, hogy gyorsan és hatékonyan szervizelhessük az autókat. Így időt és pénzt spórolhat.

3. Ügyfélközpontúság: Az ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Mindig hallgatunk az igényeikre és kérdéseikre, és készek vagyunk segíteni bármilyen autós probléma megoldásában.

4. Megfizethetőség: Nálunk a minőségi autószervizet megfizethető áron kínáljuk. Nincsenek rejtett költségek vagy felesleges kiadások.

5. Gyors és Hatékony Szolgáltatás: Tudjuk, mennyire fontos az autója a mindennapi életében, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minél gyorsabban visszakapja.

Legyen szó egyszerű olajcseréről, nagyobb javításokról vagy rendszeres karbantartásról, szervizünk várja Önt is sok szeretettel!

Autószervizünkben az alábbi szolgáltatásokkal várjuk:

  • Garanciális szerviz
  • Időszakos szerviz és karbantartás
  • Garancia időn túli szerviz
  • Gépjármű-diagnosztika
  • Futómű állítás
  • Gumiszerelés

Itt talál minket!